Előadások

 • Maga lesz a férjem – zenés vígjáték 2 részben

  Maga lesz a férjem – zenés vígjáték 2 részben

  2022. október 21. Péntek 19:00 óra, Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár (2870 Kisbér, Városház tér 1.) Jegyár: 3.500,-Ft/ darab Jegyeket csak személyesen a könyvtárban lehet váltani. Információ, helyfoglalás a 34/353-903-as telefonszámon (könyvtár) Margit egy tengerparti nyaralás során, ahová unokatestvérével és barátnőjével, Veronikával utazott, rájön, hogy a férfiak inkább a férjes asszonyok társaságát keresik, ezért amikor az üdülőhelyről látja eltávozni dr. Dobokay Gábor ügyvédet, később az ő feleségeként mutatkozik be. Így megismerkedik egy gazdag, amerikai fiúval, Bobbyval, aki komolyan udvarolni kezd neki. Egy nap Bobby váratlanul megkéri a kezét. Margit igent mond, de megijed, amikor Bobby el akar menni a „férjéhez”,
  Tovább

  + Tovább


 • Zorán Kisbéren

  Zorán Kisbéren

  Zorán Kisbéren. Szívből reméljük, hogy azok, akik két évvel ezelőtt lelkesen készültek erre az alkalomra, akik már hallották Zoránt, vagy akik még nem, de szeretnének részesei lenni egy közel kétórás, élőzenés koncertnek, azok eljönnek most! A tavaszi megújulás reményében bízunk a találkozásban, és abban, hogy ez az esemény nem csak egy terv marad, hanem sokunk számára életre szóló élmény! (Jegyek továbbra is a korábbi – 6000 Ft-os áron- kaphatók a WAMK-ban, a meglévő, vissza nem váltott jegyek közül csak a 2021. december 7-i koncertre szóló jegyek érvényesek. A korábbiak nem. Minden kérdésre szívesen válaszolunk személyesen vagy telefonon )   

  + Tovább


 • Körúti Színház: A “B” terv

  Körúti Színház: A “B” terv

  A Körúti Színház lesz a vendégünk, Beleznay Endre főszereplésével a B- terv, azaz Az ajándék gésa című vígjátékot nézhetik meg az érdeklődők. A 2. világháború után játszódó történet a bemutatott korszak ellenére egész estés felhőtlen kikapcsolódást és nevetést garantál a kedves nézőknek.  

  + Tovább


Megosztás: